RÓLAM..
 
A térszervezés, a tervezés, a lakberendezés és a dekorálás a szenvedélyem, melyet szívvel-lélekkel csinálok, mindig a legnagyobb odafigyeléssel, mintha a sajátomat készíteném. Ez az örömteli alkotásvágy munkám legnagyobb garanciája.
 
Több, mint tizenöt éves tapasztalattal azt tartom a legfontosabbnak, hogy kedvező ár-érték arány mellett élhető, jól működő, praktikus, stílusos és testreszabott enteriőrt hozzak létre.
 
A lakberendezés önkifejezés… Az otthonunk sokat elárul rólunk: milyenek vagyunk, mi tetszik nekünk, mi a fontos számunkra. Lakásunk hangulata, stílusvilága, színei, elrendezése mind egy célt szolgálnak: hazaérve nyugalom, harmónia fogadjon, igényeinkhez igazodó funkcionális  kényelemmel.
 
Lakberendezőként örömmel vállalom lakások, családi házak, éttermek, üzletek, irodák berendezését, átalakítását, teljes körű felújítását. A valósághű, 3 dimenziós lakberendezési tervek elkészítéséhez a tapasztalataim alapján leginkább professzionálisnak bizonyult Chief Architect Premier számítógépes programot használom.
 
A látványtervek segítségével Ügyfeleim részére könnyen meg tudom mutatni, hogyan fog később kinézni, működni a még csak papíron létező elképzelés, valamint a program lehetővé teszi, hogy a tervezés bármely szakaszában virtuálisan sétáljunk a terveken szereplő szobákban, helyiségekben, így igazán örömteli a tervezés!
 
Ikon Design by Mészöly Dóri 
dr. Mészöly-Balogh Dóra
Lakberendező


 
IMG_0181_edited.jpg