Válogatás kedvenc munkáimból:

Rózsadombi luxus lakás lakberendezési tervezése, berendezése

Ügyfelem által félig befejezett állapotban megvásárolt 120 nm lakásban már megvoltak az építtető által oda tervezett burkolatok, melyek stílusa nem egyezett az általa elképzelt stílussal, hangulatvilággal, ezért az volt a feladatom, hogy a meglévő Fendi kanapéhoz igazodva, hozzak létre egy számára is elfogadható, luxus bútorokkal berendezésre kerülő nőies otthont, így tapétákkal, új lámpákkal, antik kristály csillárokkal, egy gyönyörű Poliform étkezővel, márvány asztallal, nőies képekkel igyekeztem a korábban igen férfiasra tervezett lakást újjá varázsolni.

1/13

Gödöllői Villa komplett lakberendezési tervezése, berendezése

A Wenga Luxury Home felkérésére készítettem el az alábbi terveket egy gödöllői családi ház komplett berendezési tervezése, bútorozása során.

A Wenga által képviselt elegáns stílust az ide tervezett bútorok, gyönyörű kristálycsillárok, csodaszép tapéták használatával jelenítettem meg.

1/13

The Village -Római parti családi ház lakás komplett lakberendezési tervezése, berendezése

A Római parton lévő "The Village" -ben épülő családi házak lakberendezési tervezése során több épület terveit is elkészítettem ezek a tervek az ingatlan eladásához készültek.

1/7

The Village -Római parti társasházi lakás komplett lakberendezési tervezése, berendezése

A Római parton a "The Village" -ben épülő vízparti társasház 140 nm lakásához készítettem az alábbi terveket, a felkérés egy elegáns, nőies luxus lakás komplett tervezésére szólt.

1/9

Siófok- Azúr Port Penthouse lakás komplett lakberendezési tervezése, berendezése

A siófoki Hotel Azúr mellett épülő Azúr Port apartmanház legfelső emeletén lévő penthouse lakás tervezésére lettem felkérve, melyet a csodás balatoni panoráma, a nagy tetőteraszok, az élhető terek kialakításával nagyon nagy öröm volt számomra megtervezni és berendezni. Teljesen szabad kezet kaptam a tervezés, berendezés, kivitelezés lebonyolítása, bútorok beszerzése, berendezés lebonyolítása során, nagyon élveztem ezt a  projektet. Eladásra készült, azonnal elkelt!!

1/18

Budaörsi családi ház lakberendezési tervezése

Budaörsön épülő családi ház komplett lakberendezési tervezésére kért fel a kivitelező, a szerkezetkész házak eladásának megkönnyítése céljából. A látványtervekkel mind az ingatlanok hírdetése, mind a vevők megtalálása könnyebbé vált, hiszen ők is könnyebben tudtak döntést hozni az ingatlan megvásárlását illetően, a tervek alapján.

1/11

Maternity Szülészeti és Nőgyógyászati Klinika VIP Családi szobájának, Igazgatóságának és titkárságának lakberendezési tervezése, dekorálása

A Maternity Szülészeti és Nőgyógyászati Klinikával történő korábbi sikeres együttműködést folytatva, a Kútvölgyi Kórházban található intézményben kértek fel egy VIP családi szoba, az Igazgatói iroda és a titkárság átalakítására, melynek során a korábbi egyik szülőszoba hangulatát szerették volna itt is viszontlátni. Remélem a boldog szülők örömteli napokat fognak itt átélni!

1/11

Lintner Medical- Nőgyógyászati magánrendelő berendezése

A Maternity Magánklinika berendezését követően lettem felkérve a Váci utcában lévő exkluzív nőgyógyászati magánrendelő berendezésére. A rendelő felújítása, kialakítása már folyamatban volt, mikor én bekapcsolódtam, így az volt a feladatom, hogy az építészetileg már kialakított üres tereket, megrendelt lámpatesteket és bútorokat a falak díszítésével, függönyökkel, dekorálással, a bútorok megfelelő elhelyezésével egy harmonikus egységgé varázsoljam. Célom az volt, hogy olyan enteriőrt alakítsak ki, mely kimondottan igényes, elegáns, és stílusos, ahol a Páciens elfeledkezik arról, hogy valójában egy orvosi intézménybe érkezett.

1/9

 

Dorottya utcai luxus apartman tervezése, berendezése

Felkérést kaptam a Budapest. V. kerületében lévő, Dorottya utcában található 110 nm lakás komplett felújítására egy kedves Ügyfelemtől, akinek már korábban többször is dolgoztam. Az elvárás itt az volt, hogy egy elegáns, letisztult, nőies lakást alkossak, luxus kategóriájú bútorokkal. A falra felhelyezett stukkók, a kristálycsillárok, a márványasztal, a Fendi bútorok, kiegészítők az eleganciát és a kényelmet együttesen szolgálják.

1/6

Rózsadomb Villapark- lakás berendezése

 

Egy gyönyörű budai házban, Rózsadomb Villaparkban található ez a lakás, ahol arra kért fel a megbízóm, hogy egy másik munkámhoz hasonló stílusban rendezzem be az otthonát, a már részben elkészült enteriőrhöz igazodva.
 
1/7

XII., János Zsigmond utcai lakás komplett tervezése, berendezése, dekorálása

 

Kedves Megbízómnak dolgoztam már korábban is, s aktuálissá vált egy korábban számára berendezett lakásból, az oda tervezett bútoroknak ebbe a lakásba való költöztetése. Célom az volt, hogy a vibráló piros-vörös színek helyett egy letisztultabb, megnyugtatóbb, harmónikus hangulatot alakítsak ki ebben a lakásban is, az ottani bútorok és néhány új darab kombinálásával.
1/5

50 m2 CityHome apartman lakás átalakítása

 

Budapest belvárosában egy használt állapotban, bérbeadás céljára szolgáló lakást tettünk szebbé, hangulatosabbá és otthonosabbá egy hét alatt ahhoz, hogy a leendő bérlő számára tetszetősebb legyen. Az eredmény nagy sikert aratott, és számunkra ez a legnagyobb öröm, amit a munkánkkal el tudunk érni: örömkönnyek a tulajdonos szemében.
 
1/11

Vezérigazgatói titkárság, vezérigazgatói tárgyaló átalakítása

 

Egy budapesti vezérigazgatói iroda sikeres átalakítását követően lettem felkérve egy a stílusában ahhoz illő vezérigazgatói titkárság és tárgyaló átalakítására. A sötét és komor titkárság és a szűk, keskeny tárgyaló megfelelő világítással, hangulatos és egyben mutatós világító képekkel, valamint  a Társaság profiljához illő posztertapétákkal sokkal hangulatosabb, világosabb lett, mégis megőrizve a hely tekintélytparancsoló hangulatát. A tárgyalóban a már meglévő Walter knoll fotelek az átalakítás után méltó helyre kerültek.
1/15

Vezérigazgatói iroda berendezési tervezése

 

Egy Budapesten található irodaházban vált aktuálissá egy 40nm-es vezérigazgatói irodahelyiség átalakítása, ahol az volt a célom, hogy az alatt az idő alatt is, amit a megrendelőm a munkahelyén tölt, érezze jól magát.
 
1/3

Belvárosában épülő apartmann lakberendezési berendezése

Nagy kihívás volt számomra egy Budapesten, a belvárosban épülő apartman szobáinak berendezése, melynek során 11 szoba került kialakításra. A szobákat leginkább fiatalos stílusban, Budapestet ábrázoló fotótapétákkal és fali, valamint mennyezeti világító led panelekkel díszítve rendeztem be, mely reméljük elnyeri majd az ide látogató turisták tetszését.

1/10

LOFT Project: romos lakás átalakítása

 

Buda elegáns részén, egy régi villa épület tetőterében található ez a különleges lakás, amit egyértelműen loft lakásnak szerettük volna berendezni a megrendelővel nagy egyetértésben, igazi öröm munka volt!!
 
A hangulat megteremtéséhez bontott téglát, vörösréz kiegészítőket, vintage bútorokat, sok állatszőrt használtunk, és igyekeztünk mindent, amit az itt maradt régi tárgyakból (ajtók, oszlopok, eredeti kilincsek)  más funkcióban, de hasznosítaní tudtunk.
 
Íme az eredmény..
 
Számomra nagy élmény, hogy ilyet is tervezhettem!
1/17