Válogatás legutóbbi munkáimból:

Rózsadombi luxus lakás lakberendezési tervezése, berendezése

Ügyfelem által félig befejezett állapotban megvásárolt 120 nm lakásban már megvoltak az építtető által oda tervezett burkolatok, melyek stílusa nem egyezett az általa elképzelt stílussal, hangulatvilággal, ezért az volt a feladatom, hogy a meglévő Fendi kanapéhoz igazodva, hozzak létre egy számára is elfogadható, luxus bútorokkal berendezésre kerülő nőies otthont, így tapétákkal, új lámpákkal, antik kristály csillárokkal, egy gyönyörű Poliform étkezővel, márvány asztallal, nőies képekkel igyekeztem a korábban igen férfiasra tervezett lakást újjá varázsolni.

1/13

Gödöllői Villa komplett lakberendezési tervezése, berendezése

A Wenga Luxury Home felkérésére készítettem el az alábbi terveket egy gödöllői családi ház komplett berendezési tervezése, bútorozása során.

A Wenga által képviselt elegáns stílust az ide tervezett bútorok, gyönyörű kristálycsillárok, csodaszép tapéták használatával jelenítettem meg.

1/15

Siófok- Azúr Port Penthouse lakás komplett lakberendezési tervezése, berendezése

A siófoki Hotel Azúr mellett épülő Azúr Port apartmanház legfelső emeletén lévő penthouse lakás tervezésére lettem felkérve, melyet a csodás balatoni panoráma, a nagy tetőteraszok, az élhető terek kialakításával nagyon nagy öröm volt számomra megtervezni és berendezni. Teljesen szabad kezet kaptam a tervezés, berendezés, kivitelezés lebonyolítása, bútorok beszerzése, berendezés lebonyolítása során, nagyon élveztem ezt a  projektet. Eladásra készült, azonnal elkelt!!

1/20

Budaörsi családi ház lakberendezési tervezése

Budaörsön épülő családi ház komplett lakberendezési tervezésére kért fel a kivitelező, a szerkezetkész házak eladásának megkönnyítése céljából. A látványtervekkel mind az ingatlanok hírdetése, mind a vevők megtalálása könnyebbé vált, hiszen ők is könnyebben tudtak döntést hozni az ingatlan megvásárlását illetően, a tervek alapján.

1/11

Családi ház lakberendezési tervezése, berendezése

Diósdon lévő, csodálatos fekvésű családi házban már bent laknak megrendelőim, akik a már berendezett otthonukat szeretnék különlegesebbé, hangulatosabbá tenni néhány új bútorral, kiegészítővel, dekorációval. Itt a szó szoros értelmében a  lakberendezés volt a feladatom.

1/6

Lintner Medical- Nőgyógyászati magánrendelő berendezése

A Maternity Magánklinika berendezését követően lettem felkérve a Váci utcában lévő exkluzív nőgyógyászati magánrendelő berendezésére. A rendelő felújítása, kialakítása már folyamatban volt, mikor én bekapcsolódtam, így az volt a feladatom, hogy az építészetileg már kialakított üres tereket, megrendelt lámpatesteket és bútorokat a falak díszítésével, függönyökkel, dekorálással, a bútorok megfelelő elhelyezésével egy harmonikus egységgé varázsoljam. Célom az volt, hogy olyan enteriőrt alakítsak ki, mely kimondottan igényes, elegáns, és stílusos, ahol a Páciens elfeledkezik arról, hogy valójában egy orvosi intézménybe érkezett.

1/9

Maternity Szülészeti és Nőgyógyászati Klinika VIP Családi szobájának, Igazgatóságának és titkárságának lakberendezési tervezése, dekorálása

A Maternity Szülészeti és Nőgyógyászati Klinikával történő korábbi sikeres együttműködést folytatva, a Kútvölgyi Kórházban található intézményben kértek fel egy VIP családi szoba, az Igazgatói iroda és a titkárság átalakítására, melynek során a korábbi egyik szülőszoba hangulatát szerették volna itt is viszontlátni. Remélem a boldog szülők örömteli napokat fognak itt átélni!

1/11

Budai lakás lakberendezési tervezése

Ebben a lakásban időszerűvé vált a nappali és a home office/dolgozó szoba lakberendesének a frissítése, aktuális trendekkel való párosítása, így smaragdzöld, a türkiz, petróleum, menta színeket használtam az enteriőr kialakításakor.

1/8

Csillaghegyi strand szomszédságában épülő családi ház komplett lakberendezési tervezése, berendezése - skandináv stílusban

Nagy örömmel készítettem el egy félkészen vásárolt, 2 lakásos családi ház 1. emeletén lévő, 160 nm lakásának terveit. Néhány válaszfal áthelyezésével sikerült az új, leendő otthont méginkább a család igényeikhez alakítani. A lakás stílusának kialakítasakor az általam nagyon kedvelt skandínáv stílust helyeztük előtérbe.

1/3

Belvárosában épülő apartmann lakberendezési berendezése

Nagy kihívás volt számomra egy Budapesten, a belvárosban épülő apartman szobáinak berendezése, melynek során 11 szoba került kialakításra. A szobákat leginkább fiatalos stílusban, Budapestet ábrázoló fotótapétákkal és fali, valamint mennyezeti világító led panelekkel díszítve rendeztem be, mely reméljük elnyeri majd az ide látogató turisták tetszését.

1/12

Vezérigazgatói titkárság, vezérigazgatói tárgyaló átalakítása

 

Egy budapesti vezérigazgatói iroda sikeres átalakítását követően lettem felkérve egy a stílusában ahhoz illő vezérigazgatói titkárság és tárgyaló átalakítására. A sötét és komor titkárság és a szűk, keskeny tárgyaló megfelelő világítással, hangulatos és egyben mutatós világító képekkel, valamint  a Társaság profiljához illő posztertapétákkal sokkal hangulatosabb, világosabb lett, mégis megőrizve a hely tekintélytparancsoló hangulatát. A tárgyalóban a már meglévő Walter knoll fotelek az átalakítás után méltó helyre kerültek.
1/15

Vezérigazgatói iroda berendezési tervezése

 

Egy Budapesten található irodaházban vált aktuálissá egy 40nm-es vezérigazgatói irodahelyiség átalakítása, ahol az volt a célom, hogy az alatt az idő alatt is, amit a megrendelőm a munkahelyén tölt, érezze jól magát.
 
1/15

Dorottya utcai luxus apartman tervezése, berendezése

Felkérést kaptam a Budapest. V. kerületében lévő, Dorottya utcában található 110 nm lakás komplett felújítására egy kedves Ügyfelemtől, akinek már korábban többször is dolgoztam. Az elvárás itt az volt, hogy egy elegáns, letisztult, nőies lakást alkossak, luxus kategóriájú bútorokkal. A falra felhelyezett stukkók, a kristálycsillárok, a márványasztal, a Fendi bútorok, kiegészítők az eleganciát és a kényelmet együttesen szolgálják.

1/6

Maternity Magánklinika szülészetének átalakítása

 

A Maternity Szülészeti Magánklinika részére 2016 tavaszán készítettem el az új Studió komplett lakberendezését. A Studió egy hónap alatt elkészült, s a megnyitón lettem felkérve a Klinikán lévő szülőszobák átalakítására. A célom az volt, hogy a korházi hangulatot magunk mögött hagyva a kismamák otthon érezzék magukat a Klinikán, mintha "otthon" szülnének, azonban a teljes orvosi biztonság és háttér és az otthonosság érzése együtt valósul meg. A felújítás egy hónap alatt lezajlott, melyet nehezített, hogy közben a Klinikán az élet nem állt meg, nagyon feszített volt a tempó, azonban a szobáknak a kismamák körében első perctől olyan sikere van, amely minden fáradságért kárpótol.
 
Készült: 2016. május
1/14

Rózsadomb Villapark- lakás berendezése

 

Egy gyönyörű budai házban, Rózsadomb Villaparkban található ez a lakás, ahol arra kért fel a megbízóm, hogy egy másik munkámhoz hasonló stílusban rendezzem be az otthonát, a már részben elkészült enteriőrhöz igazodva.
 
1/7

XII., János Zsigmond utcai lakás komplett tervezése, berendezése, dekorálása

 

Kedves Megbízómnak dolgoztam már korábban is, s aktuálissá vált egy korábban számára berendezett lakásból, az oda tervezett bútoroknak ebbe a lakásba való költöztetése. Célom az volt, hogy a vibráló piros-vörös színek helyett egy letisztultabb, megnyugtatóbb, harmónikus hangulatot alakítsak ki ebben a lakásban is, az ottani bútorok és néhány új darab kombinálásával.
1/5

Budai sorház lakberendezési tervezése

 

Egy XI. Budai kertes övezetben található  keskeny sorház lakberendezési terveinek elkészítésére kért fel a megbízóm, ahol a kimondottan keskeny szinteken került kialakításra a gyerekek birodalma, egy külön lakrész az alagsorban, és a nappali-konyha - étkező.
1/23

50 m2 CityHome apartman lakás átalakítása

 

Budapest belvárosában egy használt állapotban, bérbeadás céljára szolgáló lakást tettünk szebbé, hangulatosabbá és otthonosabbá egy hét alatt ahhoz, hogy a leendő bérlő számára tetszetősebb legyen. Az eredmény nagy sikert aratott, és számunkra ez a legnagyobb öröm, amit a munkánkkal el tudunk érni: örömkönnyek a tulajdonos szemében.
 
1/11

Családi ház komplett lakberendezési tervezése

 

Egy Budaörsön található, újonnan épülő gyönyörű, bauhaus stílusú családi ház komplett lakberendezési terveinek elkészítésére kértek fel kedves megbízóim, ahol a skandináv stílusban, kellemes pasztell színekkel rendeztem be a helyiségeket.
1/11

Újbudai lakás lakberendezési tervezése

 

Kedves Megbízóm egy általa vásárolt 50 m2 lakás lakberendezési tervezésével kapcsolatban fordult hozzám. A lakás ránézésre csak a design újragondolása miatt szorult átalakításra, mert Megbízómnak nem tetszettek jelenlegi burkolatok. A burkolat cserék miatt nyílászárókat, ajtót, ablakot is cseréltünk, s a kivitelezés során váratlanul komoly műszaki, építészeti, villanyszerelési problémák derültek ki a csak 10 éve épült ingatlannal kapcsolatban, ezért a lakás teljes felújítására került sor, s ezután már a tervezett design is megvalósult.
 
1/5

LOFT Project: romos lakás átalakítása

 

Buda elegáns részén, egy régi villa épület tetőterében található ez a különleges lakás, amit egyértelműen loft lakásnak szerettük volna berendezni a megrendelővel nagy egyetértésben, igazi öröm munka volt!!
 
A hangulat megteremtéséhez bontott téglát, vörösréz kiegészítőket, vintage bútorokat, sok állatszőrt használtunk, és igyekeztünk mindent, amit az itt maradt régi tárgyakból (ajtók, oszlopok, eredeti kilincsek)  más funkcióban, de hasznosítaní tudtunk.
 
Íme az eredmény..
 
Számomra nagy élmény, hogy ilyet is tervezhettem!
1/23

Belvárosi 160 m2 lakás lakberendezési tervezése

Az V. kerületi Vadász utcában, egy lakóház tetőterének beépítése során kaptam felkérést két 160 nm-s, emeletes lakás komplett lakberendezési tervezésére, melyeket egymástól különböző stílusban alakítottam ki. A lakások eladásra - majd turistáknak történő kiadásra készültek.

1/8

II. kerületi, panorámás, 50 nm lakás lakberendezési tervezése

Kedves Megbízóm budapesti viszonylatban a egyik legszebb panorámás kislakást bérelte magának és fiának, ahol a kilátás csodás volt, a bérelt lakás állapota már kevésbé. S bár nem sajátja a lakás, szerette volna felújítani, így az volt a feladatom, hogy a saját bútoraival, minimális költséggel két hét alatt egy kicsit újítsuk fel a lakást, hogy míg saját lakása elkészül, itt is olyan körülmények közé térjen haza, amely a szívéhez közel áll. Különösen a konyha és a fürdőszoba szorult felújításra, emellett a nappalit és a kisszobát is átalakítottuk, hogy a nappali egyben szolgáljon: nappaliként, hálóként, gardróbként és étkezőként, így a kisszobát a fia veheti birtokba. Az alábbi látványtervek készültek a lakáshoz.

 

1/14

Budapest, II. Bimbó úti lakás lakberendezési tervezése

A II. kerületi Bimbó úton, egy lakás átalakításához szükséges tervek elkészítésére kaptam felkérés. A tervezés során különböző variációkat készítettem a Megrendelő részére, hogy abból majd meg tudja valósítani a számára legideálisabb elrendezést. A lakás kiadás céljából kerül átalakításra.

1/15

Belvárosi apartman lakberendezési tervezése

Az V. kerületi Vadász utcában, egy lakóház tetőterének beépítése során kaptam felkérést két 160 nm-s, emeletes lakás komplett lakberendezési tervezésére, melyeket egymástól különböző stílusban alakítottam ki.

1/7

Maternity Magánklinika Studio komplett tervezése, berendezése, dekorálása

 

A Maternity Szülészeti és Nőgyógyászati Magánklinika 2016. februárban elhatározta, hogy szeretnének egy Studio-t, ahol kismamák várandósan és szülés után is tudnak tornázni, gyógytornázni, jogázni, pszichológiai konzultációt igénybe venni, masszázra járni, továbbá a kórház szakemberei szemináriumokat tartani.
Ezek lebonyolítására a Klinikán nincs mód, ezért egy külön Studióra alkalmas lakást találtak a II. kerületben, mely komoly átalakításra szorult.
A komplett munkára (tervezésre, kivitelezésre, bútorbeszerzésre, berendezésre, dekorálásra) alig egy hónap állt rendelkezésre, azonban sikerült egy szép, harmónikus, nyugodt környezetet kialakítani, ami nagyon kedvelt azóta is.
 
1/11

Belvárosi lakás teljes felújítása

 

Budapest gyönyörű belvárosában egy igencsak rossz állapotban lévő, felújításért kiáltó lakás komplett átalakításához készítettem el ennél a projektnél a látványterveket a megrendelőim részére, skandináv sítlusban.
 
Készült: 2015. január
1/14

180 m2 budai lakás átalakítása

 

 

Egy budai 180m2-es egyszintes lakás átalakítása volt  a feladatunk, ahol a korábbi  barna-fehér színvilág helyett a skandináv utazások során megkedvelt bútorokat, hangulatot, stíluselemeket, design tárgyakat szerették volna a tulajdonosok a lakásukban viszontlátni.
Uralkodó színként szürke-fekete-fehér-sárga került kiválasztásra, melyekhez híres dán tervezők alkotásait párosítottuk.
 
Készült: 2013. nyár
1/20

Konyha átalakítása

 

 

Egy kedves család kért meg a konyhájuk teljes modernizálására, melyhez az IKEÁ-ból választottunk konyhabútort, amit Muuto lámpákkal, design kiegészítőkkel és különleges, smaragdzöld üveg falipanellel tettünk egyedivé.
 
Készült: 2014. ősz
1/4

Home Office kialakítása

 

Egy fenti projekten belül, a korábbi vendégszobát kellett otthoni irodának átalakítani, igazodva a lakás stílusához. A falat kőörleményből készült kőlapokkal saját kezűleg burkoltuk, egy másik falat táblafestékkel festettünk le, amit ikonikus design tárgyak díszítenek.
 
Készült: 2013. nyár
1/12

Hálószoba átalakítása

 

Egy szülői hálószobát alakítottam át a mai skandináv trendeknek megfelelően, de nem átlagosan.
 
Készült: 2014. tavasz
1/7

Családi ház komplett lakberendezési tervezése

 

Egy Budakeszin újonnan épülő családi ház lakberendezésére már azelőtt felkértek, hogy az építkezés megkezdődött volna, ezért már a kezdetektől részt tudtam venni a helyiségek kialakításában, a ház berendezésének megtervezésében, a kivitelezés figyelemmel kíséretében, a burkolatok kiválasztásában, a többségében meglévő és új bútorok kiválasztásában. A megrendelő kérésére letisztult, elegáns, nőies időtálló színeket választottunk, mely az egész házon végigvonul. A közös célunk mindvégig a harmonikus otthon megteremtése volt.
 
Készült 2013.
 
1/11

Családi ház lakberendezése klasszikus stílusban

 

Ezt a gyönyörű családi házat 2002-ben rendeztük be, de a mai napig időtálló stílusával ma is büszkén mutatom be. A ház építészeti terveit Kovács Csaba belsőépítész készítette.
1/5

LEGO szoba

 
Egy iskolás kisfiú szobáját alakítottuk át 3 nap alatt a korábbi babás szobából egy a rengeteg legónak elég teret adó, iskolás szobának, az eredmény egy vagány, nagyfiús szoba lett!
Készült: 2014. nyár

 

 

1/6

 

ÁTALAKÍTÁS ELŐTTI / UTÁNI KÉPEK

NAPPALI ÁTALAKÍTÁS ELŐTT
ELŐTÉR ÁTALAKÍTÁS ELŐTT
NAPPALI ÁTALAKÍTÁS UTÁN
ELŐTÉR ÁTALAKÍTÁS UTÁN
LOFT LAKÁS EGY TETŐTÉRI LAKÁSBÓL
 
Igen, ez ugyanaz a helyiség.. az ajtó át lett festve, egy másik ajtóból tükör készült, a falat bontott téglával burkoltuk, a deszkapadlót sajnos nem lehetett megmenteni, de igyekeztem a stílust megtartani.
NAPPALI ÁTALAKÍTÁS UTÁN
NAPPALI ÁTALAKÍTÁS ELŐTT