Válogatás legutóbbi munkáimból:

Siófok- Azúr Port Penthouse lakás komplett lakberendezési tervezése, berendezése

A siófoki Hotel Azúr mellett épülő Azúr Port apartmanház legfelső emeletén lévő penthouse lakás tervezésére lettem felkérve, melyet a csodás balatoni panoráma, a nagy tetőteraszok, az élhető terek kialakításával nagyon nagy öröm volt számomra megtervezni és berendezni. Eladásra készült, azonnal elkelt!!

Készült: 2017-18.

1/27

Családi ház lakberendezési tervezése, berendezése

Diósdon lévő, csodálatos fekvésű családi házban már bent laknak megrendelőim, akik a már berendezett otthonukat szeretnék különlegesebbé, hangulatosabbá tenni néhány új bútorral, kiegészítővel, dekorációval. Itt a szó szoros értelmében a  lakberendezés a feladatom. Tekintettel arra,. hogy nagyon tetszik az épület stílusa, hangulata, rengeteg ötlet jutott eszembe, hogy a nappali átrendezésével, egy ikonikus fotel elhelyezésével ugyanazt a nappalit mennyiféle képpen el tudnám képzelni, ezek a variációk jutottak eszembe, kiváncsian várom Ügyfeleim döntését, hogy azután továbbhaladjunk a ház többi helyiségén is.

2018. február

1/10

150 nm LOFT apartman lakberendezési tervezése, berendezése

Budapesten a LOFT házban található 150 nm-es lakás komplett berendezésére szólt indiai Ügyfelem részéről a megbízásom. A lakás bérbeadás céljára készült, két hálószobát kellett benne kialakítani, a meglévő konyhát újra cserélni, és a szobákat berendezni. Tekintettel arra, hogy költséghatékony és gyors megoldásra volt szükség, szinte minden bútort az IKEÁ-ból választottam ki, így az új falak kialakítása után már csak a berendezésére kellett koncentrálni.

2018. január-február

1/16

50 nm apartman felújítása, átalakítása, lakberendezési tervezése, berendezése

Budán, a II. kerületben a Zsigmond téren lévő gyönyörű bérházban található lakás komplett átalakítására, berendezésére szólt a megbízásom. Egy nagyon kedves hölgy részére kellett egy nőies, elegáns, praktikus, otthonos lakást varázsolnom egy sötét, nyugodtan mondhatjuk, hogy rossz beosztású, elhanyagolt lakásból, de nagyon szép lett és a tulajdonos hölgy is nagyon boldog az eredménnyel!

2018. január-február

1/8

Nőgyógyászati magánrendelő berendezése

A Maternity Magánklinika berendezését követően lettem felkérve a Váci utcában lévő exkluzív nőgyógyászati magánrendelő berendezésére. A rendelő felújítása, kialakítása már folyamatban volt, mikor én bekapcsolódtam, így az volt a feladatom, hogy az építészetileg már kialakított üres tereket, megrendelt lámpatesteket és bútorokat a falak díszítésével, függönyökkel, dekorálással, a bútorok megfelelő elhelyezésével egy harmonikus egységgé varázsoljam. Célom az volt, hogy olyan enteriőrt alakítsak ki, mely kimondottan igényes, elegáns, és stílusos. Az átalakítás utáni fotók hamarosan érkeznek..

2017. május-szeptember

1/9

Budai lakás lakberendezési tervezése

Évekkel ezelőtt már terveztem ezt a lakást, ahol időszerűvé vált a nappali és a home office/dolgozó szoba lakberendesének a frissítése, aktuális trendekkel való párosítása. 2018 színe a smaragdzöld, a türkiz, petróleum, menta színek, így ezeket használtam az enteriőr kialakításakor.

2017. szeptember

1/9

Maternity Szülészeti és Nőgyógyászati Klinika VIP Családi szobájának, Igazgatóságának és titkárságának lakberendezési tervezése, dekorálása

A Maternity Szülészeti és Nőgyógyászati Klinikával történő korábbi sikeres együttműködést folytatva kértek fel egy VIP családi szoba, az Igazgatói iroda és a titkárság átalakítására, melynek során a korábbi egyik szülőszoba hangulatát szerették volna itt is viszontlátni. Remélem a boldog szülők örömteli napokat fognak itt átélni!

Készült: 2017. március

1/11

Budapesten, a III. kerületben, a Csillaghegyi strand szomszédságában épülő családi ház komplett lakberendezési tervezése, berendezése - skandináv stílusban

Nagy örömmel készítettem el egy kedves család részére az általuk félkészen vásárolt, 2 lakásos családi ház 1. emeletén lévő, 160 nm lakásának terveit. Néhány válaszfal áthelyezésével sikerült az új, leendő otthonukat méginkább az igényeikhez alakítani. A lakás stílusának kialakítasakor az általam nagyon kedvelt skandínáv stílust helyeztük előtérbe.

Készült: 2017. január-március

Maternity Szülészeti és Nőgyógyászati Klinika Igazgatóságának, titkárságának és az új VIP szobának a komplett lakberendezési tervezése, berendezése

A Maternity Szülészeti és Nőgyógyászati Magánklinika korábbi sikeres átalakításait folytatva került sor az Igazgatóság, titkárság irodáinak átalakítására, és egy VIP szülőszoba kialakítására.

Készült: 2017. március

1/14

Budapest belvárosában épülő Aparthotel komplett lakberendezési tervezése, berendezése

Nagy kihívás volt számomra egy Budapesten, a belvárosban épülő panzió - aparthotel  szobáinak kialakítása, elrendezésének, komplett berendezésének lebonyolítása, megtervezése, melynek során 11 szoba került kialakításra. A szobákat leginkább fiatalos stílusban, Budapestet ábrázoló fotótapétákkal és fali, valamint mennyezeti világító led panelekkel díszítve rendeztem be, mely reméljük elnyeri majd az ide látogató turisták tetszését.

Készült: 2017-2018.

1/15

Budai Várban, a Tárnok utcában lévő iroda lakberendezési tervezése

Egy nemzetközi vállalat magyarországi irodájának felújításához készítettem el az alábbi látványterveket, több stílust, színvilágot, hangulatot megmutatva a terveken, melyek közül végül a Megrendelő fog választani. Az iroda stílusának kialakítasakor modern, fiatalos designt helyeztük előtérbe.

Készült: 2017. március

1/10

Várfok utcai apartman lakberendezési tervezése

Az I. kerületi Várfok utcában, egy kis apartman átalakításához szükséges tervek elkészítésére kaptam felkérés. A tervezés során különböző variációkat készítettem a Megrendelő részére, hogy abból majd meg tudja valósítani a számára legideálisabb elrendezést.

A lakás rövidtávú lakáskiadás céljából kerül átalakításra.

Készült: 2016. tél

1/8

Budapest, II. Bimbó úti apartman lakberendezési tervezése

A II. kerületi Bimbó úton, egy lakás átalakításához szükséges tervek elkészítésére kaptam felkérés. A tervezés során különböző variációkat készítettem a Megrendelő részére, hogy abból majd meg tudja valósítani a számára legideálisabb elrendezést. A lakás kiadás céljából kerül átalakításra.

Készült: 2016 tél

1/15

Belvárosi apartman lakberendezési tervezése

Az V. kerületi Vadász utcában, egy lakóház tetőterének beépítése során kaptam felkérést két 160 nm-s, emeletes lakás komplett lakberendezési tervezésére, melyeket egymástól különböző stílusban alakítottam ki.

Készült: 2016. ősz

1/7

Belvárosi apartman lakberendezési tervezése II.

Az V. kerületi Vadász utcában, egy lakóház tetőterének beépítése során kaptam felkérést két 160 nm-s, emeletes lakás komplett lakberendezési tervezésére, melyeket egymástól különböző stílusban alakítottam ki. A lakások eladásra - majd turistáknak történő kiadásra készültek.

Készült: 2016. ősz

1/8

Dorottya utcai luxus apartman tervezése, berendezése

2016 őszén kaptam felkérést egy - Budapest belvárosában, a Dorottya utcában található- 110 nm lakás komplett felújítására egy kedves Ügyfelemtől, barátnőmtől, akinek már korábban többször is dolgoztam. Az elvárás itt az volt, hogy egy elegáns, letisztult, nőies lakást alkossak, luxus kategóriájú bútorokkal. A falra felhelyezett stukkók, a kristálycsillárok, a márványasztal, a Fendi bútorok, kiegészítők mind az eleganciát és a kényelmet együttesen szolgálják.

Készült: 2016. ősz-tél

1/6

Maternity Magánklinika szülészetének átalakítása

 

A Maternity Szülészeti Magánklinika részére 2016 tavaszán készítettem el az új Studió komplett lakberendezését. A Studió egy hónap alatt elkészült, s a megnyitón lettem felkérve a Klinikán lévő szülőszobák átalakítására. A célom az volt, hogy a korházi hangulatot magunk mögött hagyva a kismamák otthon érezzék magukat a Klinikán, mintha "otthon" szülnének, azonban a teljes orvosi biztonság és háttér és az otthonosság érzése együtt valósul meg. A felújítás egy hónap alatt lezajlott, melyet nehezített, hogy közben a Klinikán az élet nem állt meg, nagyon feszített volt a tempó, azonban a szobáknak a kismamák körében első perctől olyan sikere van, amely minden fáradságért kárpótol.
 
Készült: 2016. május
1/7

Szülészeti szoba #1

1/7

Szülészeti szoba #2

1/8

Szülészeti szoba #3

Maternity Magánklinika Studio komplett tervezése, berendezése, dekorálása

 

A Maternity Szülészeti és Nőgyógyászati Magánklinika 2016. februárban elhatározta, hogy szeretnének egy Studio-t, ahol kismamák várandósan és szülés után is tudnak tornázni, gyógytornázni, jogázni, pszichológiai konzultációt igénybe venni, masszázra járni, továbbá a kórház szakemberei szemináriumokat tartani.
Ezek lebonyolítására a Klinikán nincs mód, ezért egy külön Studióra alkalmas lakást találtak a II. kerületben, mely komoly átalakításra szorult.
A komplett munkára (tervezésre, kivitelezésre, bútorbeszerzésre, berendezésre, dekorálásra) alig egy hónap állt rendelkezésre, azonban sikerült egy szép, harmónikus, nyugodt környezetet kialakítani, ami nagyon kedvelt azóta is.
 
Készült: 2016. március
1/11

Újbudai lakás lakberendezési tervezése

 

Kedves Megbízóm egy általa vásárolt 50 m2 lakás lakberendezési tervezésével kapcsolatban fordult hozzám. A lakás ránézésre csak a design újragondolása miatt szorult átalakításra, mert Megbízómnak nem tetszettek jelenlegi burkolatok. A burkolat cserék miatt nyílászárókat, ajtót, ablakot is cseréltünk, s a kivitelezés során váratlanul komoly műszaki, építészeti, villanyszerelési problémák derültek ki a csak 10 éve épült ingatlannal kapcsolatban, ezért a lakás teljes felújítására került sor, s ezután már a tervezett design is megvalósult.
 
Készült: 2016. május
1/5

XII., János Zsigmond utcai lakás komplett tervezése, berendezése, dekorálása

 

Kedves Megbízómnak dolgoztam már korábban is, s aktuálissá vált egy korábban számára berendezett lakásból, az oda tervezett bútoroknak ebbe a lakásba való költöztetése. Célom az volt, hogy a vibráló piros-vörös színek helyett egy letisztultabb, megnyugtatóbb, harmónikus hangulatot alakítsak ki ebben a lakásban is, az ottani bútorok és néhány új darab kombinálásával.
Készült: 2016. április 
1/14

Villányi úti fodrászat átalakítása

 

Nagyon kedves Barátnőm fodrászatához készítettem ezeket a látványterveket, s egy kis átalakítással sikerült a vendégei számára dekoratívabb környezetet biztosítani.
 
Készült: 2016. március
1/5

Mavír Zrt. Vezérigazgatói titkárságának, vezérigazgatói tárgyalójának átalakítása

 

Egy vezérigazgatói iroda sikeres átalakítását követően lettem felkérve egy a stílusában ahhoz illő vezérigazgatói titkárság és tárgyaló átalakítására. A sötét és komor titkárság és a szűk, keskeny tárgyaló megfelelő világítással, hangulatos és egyben mutatós világító képekkel, valamint  a Társaság profiljához illő posztertapétákkal sokkal hangulatosabb, világosabb lett, mégis megőrizve a hely tekintélytparancsoló hangulatát. A tárgyalóban a már meglévő Walter knoll fotelek az átalakítás után méltó helyre kerültek.
Készült: 2016. tavasz
1/15

Vezérigazgatói iroda berendezési tervezése

 

A Mavír Zrt. Budapesten található irodaházában vált aktuálissá egy 40nm-es irodahelyiség átalakítása, ahol az volt a célom, hogy az alatt az idő alatt is, amit a megrendelőm a munkahelyén tölt, érezze jól magát.
 
Készült: 2015. november
1/15
II. kerületi, 50 nm lakás felújítása, berendezési tervezése

 

Megbízóm egy rózsadombi társasházban taláta meg ezt a lakást, melyet szeretett volna nőies, letisztult, igényes kis otthonná alakítani. A lakás berendezését igencsak megnehezítette a helyiség közepén futó strangok és vizes kiállások megléte, azonban szerencsére időben egymásra találtunk, így ez a probléma sikeresen megoldódott.  Ezek a látványtervek készültek a lakáshoz:
 
Készült: 2015. október-november
1/9

II. kerületi, csodás panorámás, 50 nm bérelt lakás felújítása,berendezési tervezése

Kedves Megbízóm budapesti viszonylatban a egyik legszebb panorámás kislakást bérelte magának és fiának, ahol a kilátás csodás volt, a bérelt lakás állapota már kevésbé. S bár nem sajátja a lakás, szerette volna felújítani, így az volt a feladatom, hogy a saját bútoraival, minimális költséggel két hét alatt egy kicsit újítsuk fel a lakást, hogy míg saját lakása elkészül, itt is olyan körülmények közé térjen haza, amely a szívéhez közel áll. Különösen a konyha és a fürdőszoba szorult felújításra, emellett a nappalit és a kisszobát is átalakítottuk, hogy a nappali egyben szolgáljon: nappaliként, hálóként, gardróbként és étkezőként, így a kisszobát a fia veheti birtokba. Az alábbi látványtervek készültek a lakáshoz.

 

Készült: 2015. december

1/14

Családi ház komplett lakberendezési tervezése

 

Egy Budaörsön található, újonnan épülő gyönyörű, bauhaus stílusú családi ház komplett lakberendezési terveinek elkészítésére kértek fel kedves megbízóim, ahol a skandináv stílusban, kellemes pasztell színekkel rendeztem be a helyiségeket.
 
Készült: 2015. nyár
1/11

Budai sorház lakberendezési tervezése

 

Egy budai kertes övezetben található  keskeny sorház lakberendezési terveinek elkészítésére kért fel a megbízóm, ahol a kimondottan keskeny szinteken került kialakításra a gyerekek birodalma, egy külön lakrész az alagsorban, és a nappali-konyha - étkező.
 
Készült: 2015. nyár
1/23

Új lakás berendezése

 

Egy gyönyörű budai házban, Rózsadomb Villaparkban található ez a lakás, ahol arra kért fel a megbízóm, hogy egy másik munkámhoz hasonló stílusban rendezzem be az otthonát, a már részben elkészült enteriőrhöz igazodva.
 
Készült: 2015. február
1/7

Látványtervek egy családi házhoz, a jelszó: Párizs

 

Egy fiatal házaspár az épülő családi házukhoz kért tőlem látványterveket.
Letisztult, világos tónusokat, és francia hangulatot szeretnének új otthonukban látni, s ehhez készültek a látványtervek, mely alapján önállóan fogják kialakítani az itt megtervezett enteriőrt. Nagyon várom a végeredményt!!
 
Készült: 2015. március
1/18

LOFT Project: Régi lakás átalakítása

 

Buda elegáns részén, egy régi villa épület tetőterében található ez a különleges lakás, amit egyértelműen loft lakásnak szerettük volna berendezni a megrendelővel nagy egyetértésben, igazi öröm munka volt!!
 
A hangulat megteremtéséhez bontott téglát, vörösréz kiegészítőket, vintage bútorokat, sok állatszőrt használtunk, és igyekeztünk mindent, amit az itt maradt régi tárgyakból (ajtók, oszlopok, eredeti kilincsek)  más funkcióban, de hasznosítaní tudtunk.
 
Íme az eredmény..
 
Számomra nagy élmény, hogy ilyet is tervezhettem!
 
Készült 2015. március
1/23

Belvárosi lakás teljes felújítása

 

Budapest gyönyörű belvárosában egy igencsak rossz állapotban lévő, felújításért kiáltó lakás komplett átalakításához készítettem el ennél a projektnél a látványterveket a megrendelőim részére, skandináv sítlusban.
 
Készült: 2015. január
1/14

50 m2 CityHome apartman lakás átalakítása

 

Budapest belvárosában egy használt állapotban, bérbeadás céljára szolgáló lakást tettünk szebbé, hangulatosabbá és otthonosabbá egy hét alatt ahhoz, hogy a leendő bérlő számára tetszetősebb legyen. Az eredmény nagy sikert aratott, és számunkra ez a legnagyobb öröm, amit a munkánkkal el tudunk érni: örömkönnyek a tulajdonos szemében.
 
Készült: 2014. nyár
1/11

180 m2 budai lakás átalakítása

 

 

Egy budai 180m2-es egyszintes lakás átalakítása volt  a feladatunk, ahol a korábbi  barna-fehér színvilág helyett a skandináv utazások során megkedvelt bútorokat, hangulatot, stíluselemeket, design tárgyakat szerették volna a tulajdonosok a lakásukban viszontlátni.
Uralkodó színként szürke-fekete-fehér-sárga került kiválasztásra, melyekhez híres dán tervezők alkotásait párosítottuk.
 
Készült: 2013. nyár
1/20

Konyha átalakítása

 

 

Egy kedves család kért meg a konyhájuk teljes modernizálására, melyhez az IKEÁ-ból választottunk konyhabútort, amit Muuto lámpákkal, design kiegészítőkkel és különleges, smaragdzöld üveg falipanellel tettünk egyedivé.
 
Készült: 2014. ősz
1/4

Home Office kialakítása

 

Egy fenti projekten belül, a korábbi vendégszobát kellett otthoni irodának átalakítani, igazodva a lakás stílusához. A falat kőörleményből készült kőlapokkal saját kezűleg burkoltuk, egy másik falat táblafestékkel festettünk le, amit ikonikus design tárgyak díszítenek.
 
Készült: 2013. nyár
1/12

Hálószoba átalakítása

 

Egy szülői hálószobát alakítottam át a mai skandináv trendeknek megfelelően, de nem átlagosan.
 
Készült: 2014. tavasz
1/7

Fürdőszoba átalakítások

 
Az utóbbi időben több esetben is kaptam megbízást a lakáson, házon, nyaralón belül csak a fürdőszoba felújítására, s úgy tűnik ebben a helyiségben még továbbra is a földszíneket választjátok leginkább. Időtálló megoldás, mely a fürdőszobai burkolatoknál nem elhanyagolható szempont. Néhány fotó az elkészült fürdőkről, s néhány látványterv is hozzájuk.
1/3

Családi ház komplett lakberendezési tervezése

 

Egy Budakeszin újonnan épülő családi ház lakberendezésére már azelőtt felkértek, hogy az építkezés megkezdődött volna, ezért már a kezdetektől részt tudtam venni a helyiségek kialakításában, a ház berendezésének megtervezésében, a kivitelezés figyelemmel kíséretében, a burkolatok kiválasztásában, a többségében meglévő és új bútorok kiválasztásában. A megrendelő kérésére letisztult, elegáns, nőies időtálló színeket választottunk, mely az egész házon végigvonul. A közös célunk mindvégig a harmonikus otthon megteremtése volt.
 
Készült 2013.
 
1/11

Családi ház lakberendezése klasszikus stílusban

 

Ezt a gyönyörű családi házat 2002-ben rendeztük be, de a mai napig időtálló stílusával ma is büszkén mutatom be. A ház építészeti terveit Kovács Csaba belsőépítész készítette.
1/5

LEGO szoba

 
Egy iskolás kisfiú szobáját alakítottuk át 3 nap alatt a korábbi babás szobából egy a rengeteg legónak elég teret adó, iskolás szobának, az eredmény egy vagány, nagyfiús szoba lett!
Készült: 2014. nyár

 

 

1/6

 

ÁTALAKÍTÁS ELŐTTI / UTÁNI KÉPEK

NAPPALI ÁTALAKÍTÁS ELŐTT
ELŐTÉR ÁTALAKÍTÁS ELŐTT
NAPPALI ÁTALAKÍTÁS UTÁN
ELŐTÉR ÁTALAKÍTÁS UTÁN
LOFT LAKÁS EGY TETŐTÉRI LAKÁSBÓL
 
Igen, ez ugyanaz a helyiség.. az ajtó át lett festve, egy másik ajtóból tükör készült, a falat bontott téglával burkoltuk, a deszkapadlót sajnos nem lehetett megmenteni, de igyekeztem a stílust megtartani.
NAPPALI ÁTALAKÍTÁS UTÁN
NAPPALI ÁTALAKÍTÁS ELŐTT
A gyerekszoba az átalakítás után és előtte.
Előszoba
 
Régi fa gyümölcsösládákra hasonlító ládákat készítettünk, melyek cipők és egyéb előszobai tárgyak tárolására lett kialakítva, kiegészítve egy paddal, melyre kényelmesen le lehet ülni a készülődéskor.
 
Állítólag a magyar ember egy lábon ugrálva veszi fel a cipőjét. Neked van hová leülnöd az előszobában?
Hálószoba
A korábbi designt is én készítettem évekkel ezelőtt, azonban a tulajdonosok valami teljesen friss, más hangulatra vágytak. Bizonyos dolgokat meghagytunk, és egy kis kiegészítő váltással egészen más enteriőrt sikerült kialakítani. Eames székek, Jacobsen kiegészítők, Ferm Living termékek és Muuto lámpa, igazán klassz lett!
Nappali
 
A nappali átalakítása során könnyen, házilag, különösebb szakértelem nélkül is felrakható burkolatot tettem a tv mögé, szép szürkés-fekete színben, gyorsan - tisztán megoldható, és igencsak mutatós a látványa.
 
 
Gyerekszoba
 
Egy leendő kisiskolás, LEGO rajongó számára készítettem el, saját kezüleg ezt a fiús, vagány szobát, mely 2-3 nap alatt el is készült. A fiókok tökéletesen alkalmasak a Lego kockák szortírozott tárolására, a helyszűke miatt emeletes ágy alatt kapott helyet az íróasztal. A falakat LEGO képekkel díszítettem, a falra pedig friss mentazöld szín került.
A geometrikus mintájú szőnyeggel sikerült a teret optikailag tágítani, és kevésbé kényes, mint a barna fényes padló.
Lakás berendezésésének újragondolása, dekorálása, dekoratívabbá tétele
 
Egy új, modern épületben lévő, bérbeadás céljára szolgáló belvárosi lakást a tulajdonosa szeretett volna szebbé, hangulatosabbá tenni és ehhez kérte a segítségemet. Megkaptam a kulcsokat és volt rá két hetem, hogy mielőtt az új bérlő megérkezik, mindennel kész legyek. Az idő szűkössége miatt igyekeztem azonnal kapható bútorokat választani, a gyönyörű függönyök is időben kész lettek, kis festés, villanyszerelés, dekorálás és már készen is volt!! 
 
Az eredmény magáért beszél, a megrendelőnél nagy sikere lett.
ELŐTTE:
UTÁNA: